Home
APS therapie
BIOFEEDBACK
PSYCHOTEST
aanmelding
download
kosten
links
LAATSTE NIEUWS

 

U moet voor de vergoedingen via het basispakket van uw zorgverzekeraar altijd een verwijzing van de huisarts hebben.

Voor cliŽnten, die zich aanmelden via 1nP geldt dat de hele verrekening via 1nP plaatsvindt. Zie de site van 1nP voor de precieze details. Doorgaans wordt wel uw eigen risico eerst aangesproken (2021: Ä385,-).

Het is altijd uiteraard mogelijk de kosten zelf te betalen (bijvoorbeeld indien de kosten niet onder verzekerbare zorg vallen). Voor zelfbetalers geldt, dat de kosten zijn Ä62,50 per gesprek.

De kosten voor APS therapie zijn afwijkend van bovenstaande regelingen en bedragen Ä45,- per sessie, behalve de intake (Ä62,50). Vergoedingen vinden eventueel plaats uit het aanvullende pakket van de zorgverzekeraar en een verwijzing is doorgaans niet nodig.

In alle gevallen duurt de sessie maximaal 60 minuten.

Indien men zelf  betaalt krijgt u een rekening, die op tijd voldaan moet worden . Na de daarvoor geldende termijn (30 dagen) zal bij in gebreke blijven in het uiterste geval een incasso- bureau ingeschakeld worden, waarbij de wettelijke rente, de gerechtelijke en buitengerechtelijke incassokosten voor rekening van de cliŽnt komen.

Bij niet komen opdagen zonder bericht of annulering minder dan 24 uur van te voren kan toch een consulttarief in rekening worden gebracht.Deze gemiste sessie kan in alle gevallen niet bij de verzekering in rekening worden gebracht en de  cliŽnt moet dus zelf voor deze kosten opdraaien (sinds 2012 is dit door de overheid vastgesteld).