Home
APS therapie
BIOFEEDBACK
PSYCHOTEST
aanmelding
download
kosten
links
LAATSTE NIEUWS

 

In verband met de Corona-crisis is aanmelding bij de praktijk beperkt mogelijk. Sessies zullen in veel gevallen meestal plaatsvinden via beeldbellen (bv. SKYPE/ZOOM) of telefonisch. APS- therapie kan ook plaatsvinden via huur apparaat onder begeleiding van sessies via bovengemelde kanalen. Informeer eventueel naar de mogelijkheden. Zodra de omstandigheden het toelaten zullen vaker face-to-face sessies plaatsvinden.

Momenteel is er geen wachttijd, ook voor trajecten  1nP. Voor de wachttijd maakt het niet uit bij welke zorgverzekering men aangesloten is en/of welke diagnostische categorie van toepassing is.  De behandeling sluit doorgaans direct aan bij de intakefase.

(Wanneer er wel wachttijden zijn, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).)

In het kader van de nieuwe wet op de privacy ingaande op 25 mei 2018 vindt u ook hier informatie aangaande uw privacy.

Indien u vragen/opmerkingen heeft, kunt u contact opnemen via mijn 06 nummer: 10.47.22.40.

Sinds 2019 is er ook de mogelijkheid bij SPELL van APS therapie.

Deze pagina's zijn het laatst bijgewerkt op 27 mei 2021 en regelmatig wordt er een update verzorgd!

Webmaster: Frits Johann

Illustraties: Winston