Home

Consult
Aanmelding
Kosten

Cursus
Blog
Laatste Nieuws
Indien u zich wilt aanmelden, kunt u contact opnemen via het o6 nummer 1047.2240, waarbij direct een afspraak voor een consult gemaakt kan worden. Indien er nog andere vragen zijn zullen deze zo mogelijk  beantwoord worden.

Indien telefonisch onbereikbaar, kunt u desgewenst de voicemail inspreken en u zult zo spoedig mogelijk teruggebeld worden (meestal binnen 1 dag).

Aanmelding voor een consult/deelname aan de cursus is bovendien mogelijk via een e-mail naar astrologiecursus @ spell-online.nl ;dit wordt een geldig e-mail adres indien u de spaties weghaalt (in verband met tegengaan van SPAM). In de e-mail graag uw telefoonnummer vermelden en de tijden van telefonische bereikbaarheid.

Een consult duurt voor het duiden van een geboortehoroscoop/jaarhoroscoop 1 uur.  Voor het maken van een geboortehoroscoop is het noodzakelijk, dat van te voren de geboortedatum, tijd (het liefst uiteraard zo nauwkeurig mogelijk) en plaats worden doorgegeven. Bij aanmelding voor een bespreking voor een solaar, is het aan te bevelen om tevens de plaats op te geven waar men zich bevindt op de verjaardag. De solaar die wordt besproken, geldt dus vanaf de verjaardag in een specifiek jaar tot de volgende verjaardagsdag in het volgende jaar.

Wanneer het gaat om het behandelen van een enkele vraag is de consultduur meestal een half uur. Om zo goed mogelijk tot een vraagstelling te komen, wordt aangeraden ook dit onderwerp bij Consult na te lezen.

Zeker bij een eerste consult moet er rekening worden gehouden met enige voorbereidingstijd door de astroloog (berekening & uitprinten van de horoscoop, bestudering en het eventueel nazoeken van een gevonden patroon in een naslagwerk oid.). Indien men om een of andere reden afziet van de afspraak wordt daarom aangeraden om dit zo spoedig mogelijk te melden om onnodige kosten te vermijden.

Men is vrij om het gesprek op te nemen via een door de cliŽnt zelf ingebracht electronisch hulpmiddel (cassette-recorder/ mobiel telefoon oid.).   

Lees eventueel ook laatste nieuws.

 
bereken horoscoop astrologie

berekenen horoscoop en raadplegen informatie.......